diners & catering ontmoet Arthur charcuterie op locatie live feed contact terug

ontmoet Arthur

"Ik reisde
de wereld over
om de beste
producten
te vinden"

Tuur de Luxe is opgericht door Arthur Kissels (1979). Een levensgenieter pur sang. "Ik heb een passie voor goede producten, koken én mensen. Dit is mijn roeping." Gelet op zijn achtergrond is dat niet zo vreemd. De oma van Arthur runde jarenlang restaurant Somers 'A la cuisine de Josephine' en zijn vader is al ruim 30 jaar gastheer in en rondom de horeca. Mijn vader is mijn grootste held: “De manier waarop hij zich beweegt, hoe hij communiceert en bovenal hoe hij echt geniet van het leven. Dat inspireert me. Ik heb grote bewondering voor hem."

Het ontmoeten van nieuwe mensen loopt als een rode draad door het leven van Arthur. "Tijdens mijn opleiding aan de Hoge Hotelschool besteedde ik mijn tijd liever aan het koken met vrienden dan aan het behalen van hoge cijfers. Ik kwam al snel tot de conclusie dat een managementfunctie niets voor mij is. Ik wil me graag tussen de mensen kunnen bewegen."
Oma aan het werk


Écht koken
Arthur maakt van zijn passie zijn vak. Hij leert steeds beter koken. Bij restaurant Sjiek Kookpunt in Maastricht maakte hij als kok kennis met de specifieke details van bepaalde smaken. Hij leert meer over de waarde van kwalitatief hoogstaande producten. Arthur gaat daarna aan de slag bij delicatessen leverancier Vanilla Venture. Daar verdiept hij zich in de producent achter het product. Hij leert veel van sterrenkoks die met deze producten koken. "Ik reisde in die periode de wereld over om voor Vanilla Venture de beste producten te vinden. Ik ben tonijn gaan vissen in Spanje en truffels gaan zoeken in Italië. Ik weet als geen ander waar ik de beste charcuterie moet halen." "Ik wil me tussen de mensen kunnen bewegen"



Een groot banket
Tuur de Luxe
Arthur leert veel, beleeft veel en proeft veel. Hij ontdekt dat hij oneindig veel plezier haalt uit het samenspel van koken, eten, drinken en de omgang met mensen. Dit in combinatie met zijn passie voor producten met een eerlijk verhaal vormt de basis voor zijn bedrijf Tuur de Luxe. Luxe refereert hierbij aan de rijkdom van het leven. Aan het samen genieten van echt eten. Bereid met de beste ingrediënten.

Arthur draagt zijn kennis graag over aan andere getalenteerde koks. En zo is Tuur de Luxe uitgegroeid tot een bedrijf dat, geïnspireerd door de filosofie van Arthur, persoonlijkheid combineert met eerlijke smaken. Waar mensen werken met passie voor kwaliteit en oog voor detail.
Goede smaak, passie voor kwaliteit & oog voor detail



terug Neem vrijblijvend contact op

the
perfect
serve

ontmoet Arthur

"Ik reisde
de wereld over
om de beste
producten
te vinden"

Tuur de Luxe is opgericht door Arthur Kissels (1979). Een levensgenieter pur sang. "Ik heb een passie voor goede producten, koken én mensen. Dit is mijn roeping." Gelet op zijn achtergrond is dat niet zo vreemd. De oma van Arthur runde jarenlang restaurant Somers 'A la cuisine de Josephine' en zijn vader is al ruim 30 jaar gastheer in en rondom de horeca. Mijn vader is mijn grootste held: “De manier waarop hij zich beweegt, hoe hij communiceert en bovenal hoe hij echt geniet van het leven. Dat inspireert me. Ik heb grote bewondering voor hem."


Oma aan het werk


Een groot banket

Het ontmoeten van nieuwe mensen loopt als een rode draad door het leven van Arthur. "Tijdens mijn opleiding aan de Hoge Hotelschool besteedde ik mijn tijd liever aan het koken met vrienden dan aan het behalen van hoge cijfers. Ik kwam al snel tot de conclusie dat een managementfunctie niets voor mij is. Ik wil me graag tussen de mensen kunnen bewegen."


"Ik wil me tussen de mensen kunnen bewegen"

Écht koken
Arthur maakt van zijn passie zijn vak. Hij leert steeds beter koken. Bij restaurant Sjiek Kookpunt in Maastricht maakte hij als kok kennis met de specifieke details van bepaalde smaken. Hij leert meer over de waarde van kwalitatief hoogstaande producten. Arthur gaat daarna aan de slag bij delicatessen leverancier Vanilla Venture. Daar verdiept hij zich in de producent achter het product. Hij leert veel van sterrenkoks die met deze producten koken. "Ik reisde in die periode de wereld over om voor Vanilla Venture de beste producten te vinden. Ik ben tonijn gaan vissen in Spanje en truffels gaan zoeken in Italië. Ik weet als geen ander waar ik de beste charcuterie moet halen."

Tuur de Luxe
Arthur leert veel, beleeft veel en proeft veel. Hij ontdekt dat hij oneindig veel plezier haalt uit het samenspel van koken, eten, drinken en de omgang met mensen. Dit in combinatie met zijn passie voor producten met een eerlijk verhaal vormt de basis voor zijn bedrijf Tuur de Luxe. Luxe refereert hierbij aan de rijkdom van het leven. Aan het samen genieten van echt eten. Bereid met de beste ingrediënten.

Arthur draagt zijn kennis graag over aan andere getalenteerde koks. En zo is Tuur de Luxe uitgegroeid tot een bedrijf dat, geïnspireerd door de filosofie van Arthur, persoonlijkheid combineert met eerlijke smaken. Waar mensen werken met passie voor kwaliteit en oog voor detail.


Goede smaak, passie voor kwaliteit & oog voor detail

terug

the
perfect
serve
Neem vrijblijvend contact op

ANEKDOTE


the perfect serve

"Waar je mij
's nachts voor
wakker kunt
maken? De perfecte
Gin-Tonic!"

Waar je mij ’s nachts voor wakker kunt maken? De perfecte Gin-Tonic! En ‘the perfect serve’ vind je bij Paul Morel, de bartender van The Jane in Antwerpen. En het mooie aan dit drankje is dat het op ieder moment gedronken kan worden. Zowel als aperitief of als digestief...

terug

ANEKDOTE


the perfect serve

"Waar je mij
's nachts voor
wakker kunt
maken? De
perfecte
Gin-Tonic!"

Waar je mij ’s nachts voor wakker kunt maken? De perfecte Gin-Tonic! En ‘the perfect serve’ vind je bij Paul Morel, de bartender van The Jane in Antwerpen. En het mooie aan dit drankje is dat het op ieder moment gedronken kan worden. Zowel als aperitief of als digestief...

terug