diners & catering ontmoet Arthur charcuterie op locatie live feed contact terug

charcuterie op locatie

"Ik weet als
geen ander waar
ik de beste
charcuterie
moet halen"

Arthur heeft niet alleen veel tijd gestoken in het selecteren van de beste charcuterie.
Op elke gewenste locatie
Hij heeft ook lang gezocht naar de perfecte presentatie. Met de grote rode snijmachine van Berkel presenteert hij de charcuterie in stijl. Doordat de snijmachine handmatig wordt aangedreven blijven de structuur én de smaak van het vlees perfect behouden. Zo ontstaat de ultieme smaakbeleving. En dat is waar Tuur de Luxe voor gaat.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden en lange lijst aan referenties.


De Berkel snijmachine



terug Neem vrijblijvend contact op

verser dan
vers in
Oban

charcuterie op locatie

"Ik weet als
geen ander
waar ik de beste
charcuterie
moet halen"

Arthur heeft niet alleen veel tijd gestoken in het selecteren van de beste charcuterie. Hij heeft ook lang gezocht naar de perfecte presentatie. Met de grote rode snijmachine van Berkel presenteert hij de charcuterie in stijl. Doordat de snijmachine handmatig wordt aangedreven blijven de structuur én de smaak van het vlees perfect behouden. Zo ontstaat de ultieme smaakbeleving. En dat is waar Tuur de Luxe voor gaat.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden en lange lijst aan referenties.




Op elke gewenste locatie


De Berkel snijmachine

terug

verser dan
vers in
Oban
Neem vrijblijvend contact op

ANEKDOTE


verser dan vers in Oban

"Het plateau voor
twee was bijna
net zo groot als
de tafel waaraan
we zaten"

Een tijd geleden heb ik 5 dagen rondgereisd door Schotland. Wat een beleving was dat! Oban, gelegen aan de westkust en met uitzicht over de Atlantische oceaan is één van de mooiste plaatsen die ik toen heb bezocht. In Oban ben ik met een gezelschap in het plaatselijke visrestaurant beland. Dit op aanraden van de hotelmanager. Wat ik daar beleefde was onvergetelijk. Ik heb er mogen proeven van de beste fruits de mer ooit. Het plateau voor twee was bijna net zo groot als de tafel waaraan we zaten. Alles was kraakvers. De kreeft en de krab waren lauw warm. Alles was vers gekookt. De oesters super vers. Wow!

terug

ANEKDOTE


verser dan vers in Oban

"Het plateau voor
twee was bijna
net zo groot als
de tafel waaraan
we zaten"

Een tijd geleden heb ik 5 dagen rondgereisd door Schotland. Wat een beleving was dat! Oban, gelegen aan de westkust en met uitzicht over de Atlantische oceaan is één van de mooiste plaatsen die ik toen heb bezocht. In Oban ben ik met een gezelschap in het plaatselijke visrestaurant beland. Dit op aanraden van de hotelmanager. Wat ik daar beleefde was onvergetelijk. Ik heb er mogen proeven van de beste fruits de mer ooit. Het plateau voor twee was bijna net zo groot als de tafel waaraan we zaten. Alles was kraakvers. De kreeft en de krab waren lauw warm. Alles was vers gekookt. De oesters super vers. Wow!

terug